Programma’s / Shows

Ego XXL Anke Angel Prevoo (uw therapianiste) over Narcisten

De zeer getalenteerde pianiste/zangeres Anke Angel Prevoo presenteert een spetterende en entertainende show. Een mix van workshopachtige en informatieve wetenswaardigheden over narcisme en narcisten. Dit gevaarlijke fenomeen wordt steeds meer herkend en serieus genomen (denk aan Donald Trump, de MeToo-standen, graaiende bankiers, moordende echtgenoten). Ondanks dat wordt de invloed nog steeds ernstig onderschat. In deze met stijl aangeklede show, laat Anke op een hoogwaardige manier vele muziekstijlen de revue passeren als Jazz, Ballads, Swing en Lounge. Anke filtert het narcisme genadeloos middels haar songteksten – vaak eigen composities – en mooie en pakkende anekdotes, filmbeelden en ervaringen van zangeressen die in hun leven ook te maken hebben gehad met het fenomeen narcisme. Zij geeft een blik in de (muzikale) levens van o.a. Aretha Franklin, Nina Simone en Lady Gaga. De show is Luchtig, Troostend Oplossingsgericht, Emotioneel en ontzettend Swingend. Ego XXL is interessant voor een breed publiek met enige intelligentie en met name voor mensen die in persoonlijke relaties worstelen met een narcist.

Key Ladies – Women at the piano

Anke Angel Prevoo sings/plays Aretha Franklin, Nina Simone, Pia Beck, Lady Gaga, en nog veel meer…..

Een programma vol met de mooiste, meest bijzondere en lekkerste songs van female singers/pianoplayers sinds het ontstaan van modern music. Anke brengt dit programma geheel in haar eigen versie met genres als Blues, Swing, Boogie Woogie, Smooth Jazz en Lounge.
‘Key Ladies’ is doospekt met veel jaren 60 feels en is een elegante, en extravagante show die kan worden gebracht met korte parlando’s met opvallende statements, geheimen over de bekende singers/pianoplayers. Hoe was het/is het om als vrouw in deze wereld te werken, zijn er daar ook MeToo-standen? Muziek zegt meer dan duizend woorden… Voor de theaters kan het accent ook voor 50% op deze vertellingen liggen, omlijst met beamerbeelden en een meer uitgebreide lichtshow. Dit programma kan woren aabgeboden als solo piano of trio, of solo met orkestband. Het past op elk festival, in clubs en events in hogere klasse. Prachtige aankleding, meerdere outfit-changes, high heels

Pia is Back – Tributeshow aan Pia Beck

De Jazz uit de fifties herleeft, BoogieWoogie, Swing, old school Entertainment. Anke Angel Prevoo brengt de mooiste songs, het bekende repertoire van Pia Beck. Zij vertelt entertainende en bijzondere verhalen over het leven en de optredens van deze muzikante, een Nederlands icoon uit de vorige eeuw. Middels muziek, verhalen en videobeelden neemt Anke het publiek mee op een reis door het interessante leven van Pia Beck. Deze show kan als Clubshow of als theater-act worden gepresenteerd (zie Key Ladies).

The wONdErWOMANSHOW

De Concert-Show van top pianiste/zangeres Anke Angel Prevoo, de therapianiste

The WonderWomanShow is een zeer entertainende show met gratis een stukje psychologie. Een show speciaal voor vrouwen over de meest herkenbare gekkigheden in een vrouwenleven. Maar ook zeer geschikt voor mannen! Anke wisselt haar pianospel en de mooie liedjes op luchtige wijze af en vertelt over het complimentencomplex, de schuldklier, de opruim-ongelijkheid, broekjes met ingebouwde billen, de geschiedenis van de hoge hakken en de saaiste man ter wereld. Herkennen, lachen, huilen en genieten, alles mag.